Forum
Welcome, Guest
Please Login to access forum.
[SOLVED]Screen Reader audio not play (1 viewing) 
Go to bottom
TOPIC: [SOLVED]Screen Reader audio not play
#3383
John Dagelmore
Admin
Posts: 3732
User Offline
Re:Screen Reader audio not play Karma: 79  
PS: this URL looks like a redirect to an installation of Joomla or something else

{site_url}/plugins/system/screenreader/screenreader/libraries/tts/installation/index.php
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#3384
John Dagelmore
Admin
Posts: 3732
User Offline
Re:Screen Reader audio not play Karma: 79  
By the way this has nothing to do with the plugin, but to the configuration of the local server and PHP file access.
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#3385
Universidade Federal de São Paulo
Fresh Boarder
Posts: 13
User Offline
Re:Screen Reader audio not play Karma: 0  
Okay,
I will search for configuration server.

One last thing:
Can you edit the url in your messages? For info security. http://xxx.xxx.xxx.xxxxxx/


Thank you.
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#3386
John Dagelmore
Admin
Posts: 3732
User Offline
Re:Screen Reader audio not play Karma: 79  
Sure done
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#3387
Universidade Federal de São Paulo
Fresh Boarder
Posts: 13
User Offline
Re:Screen Reader audio not play Karma: 0  
Thank you so much!
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#3470
Universidade Federal de São Paulo
Fresh Boarder
Posts: 13
User Offline
Re:Screen Reader audio not play Karma: 0  
Hello John
I think we can find together the solution to this problem.
We use a Joomla extension called JMS Multisite. Talking on the developer forum about redirecting
/plugins/system/screenreader/screenreader/libraries/tts/proxy.php
for
/plugins/system/screenreader/screenreader/libraries/tts/installation/index.php
and I had the following response:

"The behavior you describe with the que URL ending with /installation/index.php
/plugins/system/screenreader/screenreader/libraries/tts/installation/index.php
is the symptom of a developer who Performed the Joomala 1.5 initialization rather que Joomla 2.5 initialization.
This is probably because the "proxy.php" is an ajax or similar file que initialize the joomla an independent application.
Under the Joomla 1.5 intilisation que can be foundin in the "index.php" is The Following
define ('_JEXEC', 1);
define ('JPATH_BASE', dirname (__ FILE__));
define ('DS', DIRECTORY_SEPARATOR);
require_once (JPATH_BASE .DS.'includes'.DS.'defines.php ';
require_once (JPATH_BASE .DS.'includes'.DS.'framework.php ';
In Joomla 2.5 (or higher), as you can see in the index.php, the initialization is different
define ('_ JEXEC', 1);
if (file_exists (__ DIR__. '/defines.php')
{
include_once __DIR__. '/defines.php';
}
if (! defined ('_ JDEFINES')
{
define ('JPATH_BASE' __DIR__);
require_once JPATH_BASE. '/includes/defines.php';
}
require_once JPATH_BASE. '/includes/framework.php';
The problem is due to collegues developer did not tested if the "defines.php" is present in the root directory.
JMS used this feature present in Joomla 2.5 or higher to get the hand on joomla before its initialization and add the multisite functionalities.
So ask to the author of the "proxy.php" to perform the correct Joomla 2.5 initialization. "
Thanks for listening.
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top