J!Extensions Store™
Forum
Welcome, Guest
Please Login to access forum.
A number of errors on initial AMP Test Run (1 viewing) 
Go to bottom
TOPIC: A number of errors on initial AMP Test Run
#7475
Richard
Fresh Boarder
Posts: 19
User Offline
Re:A number of errors on initial AMP Test Run 2 Years, 4 Months ago Karma: 1  
Ref my last post, the attached image shows what the same listing looks like with the Exclude Plugin option turned off. All the correct content appears (not everything is in the image) apart from the social icons.

Are the JAmp default social icons able to be used with JReviews and the exclude plugin set to off (if so how can it be done) or do i need to get a different set?
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#7476
John Dagelmore
Admin
Posts: 3520
User Offline
Re:A number of errors on initial AMP Test Run 2 Years, 4 Months ago Karma: 74  
The social icons have nothing to do with the parameter for plugins exclusion.
It's not possible that they disappear based on the way that the plugins exclusion is turned on/off.

Social icons must be activated based on the settings in the image attached.
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#7477
John Dagelmore
Admin
Posts: 3520
User Offline
Re:A number of errors on initial AMP Test Run 2 Years, 4 Months ago Karma: 74  
I assume that if what i pointed out is not the case, the social icons are not removed by the JReviews integration in some way.
This would be something that i completely ignore and that should be reported to Alejandro.
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#7478
Richard
Fresh Boarder
Posts: 19
User Offline
Re:A number of errors on initial AMP Test Run 2 Years, 4 Months ago Karma: 1  
Thank you John, just to confirm, I have the settings for social icons exactly as in the image but they do not appear in AMP view.

Therefore you are saying it is a JReviews issue and i should contact Alejandro (probably because something in the JReviews integration is blocking them from appearing)?
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#7479
John Dagelmore
Admin
Posts: 3520
User Offline
Re:A number of errors on initial AMP Test Run 2 Years, 4 Months ago Karma: 74  
Hello Richard,

if you activate the social icons and they do not appear, i can't think of any other reason than JReviews removing them for some reason that i ignore.
Maybe Alejandro is doing this on purpouse for some reason and it's not an issue but it's the expected result. Try to contact him.
 
Logged Logged  
 
Last Edit: 2017/07/12 22:38 By @store$eco#mm!.
  The administrator has disabled public write access.
#7480
Richard
Fresh Boarder
Posts: 19
User Offline
Re:A number of errors on initial AMP Test Run 2 Years, 4 Months ago Karma: 1  
Thank you, yes I will do that John and will post the solution here in case anyone else in the future has the same problem.
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top