J!Extensions Store™
Forum
Welcome, Guest
Please Login to access forum.
A number of errors on initial AMP Test Run (1 viewing) 
Go to bottom
TOPIC: A number of errors on initial AMP Test Run
#7437
Richard
Fresh Boarder
Posts: 19
User Offline
A number of errors on initial AMP Test Run 2 Years, 5 Months ago Karma: 1  
I am using JAmp with the JReviews addon and after setting up and testing for a while i am down to these 2 errors:

1. The text (CDATA) inside tag 'style amp-custom' contains 'CSS !important', which is disallowed

2. Invalid URL protocol 'fax:' for attribute 'href' in tag 'a'

I tried to correct them in the disallowed tags and elements section as well as exclude elements but am probably not doing it in the right way, can you help?

I also have 10 structure errors (see attached image) that keep cropping uu, are they something related to JAmp or should I ask Alejandro at JReviews?

The errors in the image appear when testing this JReview article
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
      Topics Author Date
    thread link
A number of errors on initial AMP Test Run
Richard 2017/07/05 22:17
    thread link
thread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
John Dagelmore 2017/07/05 22:25
    thread link
thread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
Richard 2017/07/06 09:44
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
Richard 2017/07/07 00:00
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
John Dagelmore 2017/07/07 00:45
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
Richard 2017/07/07 01:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
Richard 2017/07/12 21:28
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
John Dagelmore 2017/07/12 21:59
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
John Dagelmore 2017/07/12 22:02
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
Richard 2017/07/12 22:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
John Dagelmore 2017/07/12 22:37
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
Richard 2017/07/12 22:50
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
Richard 2017/07/13 23:20
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
John Dagelmore 2017/07/14 01:14
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
Richard 2017/07/14 01:19
Go to top