J!Extensions Store™
Forum
Welcome, Guest
Please Login to access forum.
Re:A number of errors on initial AMP Test Run (1 viewing) 
Go to bottom
TOPIC: Re:A number of errors on initial AMP Test Run
#7449
Richard
Fresh Boarder
Posts: 19
User Offline
Re:A number of errors on initial AMP Test Run 3 Years, 1 Month ago Karma: 1  
Update

Alejandro worked on the JReviews integration issues today and they are now resolved, with AMP output for JReviews listings appearing correctly using the JReviews Add-on and JAmp.

The AMP output for the listing in my original post can be seen here

I do have two questions relating to my JAmp settings:

1. There is an Author profile with lots of images at the bottom of the website listing that i do not want to appear on the AMP output (it comes from the user profile of EasySocial) as well as the Comments section below the website listing (it comes from Komento, which in integrated with JReviews for comments).

2. When I turn on the 'Enable Plugins Exclusion' (where i assume the Easysocial and Komento exclusions should go) and add either the Komento or EasySocial plugin exclusion, the AMP output changes to only show the Summary/Description content of the listing instead of all of it.

Is there a setting I need to change or can you help to fix the problem?
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
      Topics Author Date
    thread link
A number of errors on initial AMP Test Run
Richard 2017/07/05 22:17
    thread link
thread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
John Dagelmore 2017/07/05 22:25
    thread link
thread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
Richard 2017/07/06 09:44
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
Richard 2017/07/07 00:00
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
John Dagelmore 2017/07/07 00:45
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
Richard 2017/07/07 01:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
Richard 2017/07/12 21:28
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
John Dagelmore 2017/07/12 21:59
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
John Dagelmore 2017/07/12 22:02
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
Richard 2017/07/12 22:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
John Dagelmore 2017/07/12 22:37
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
Richard 2017/07/12 22:50
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
Richard 2017/07/13 23:20
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
John Dagelmore 2017/07/14 01:14
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:A number of errors on initial AMP Test Run
Richard 2017/07/14 01:19
Go to top