J!Extensions Store™
Forum
Welcome, Guest
Please Login to access forum.
Re:RSS feed not showing Images (1 viewing) 
Go to bottom
TOPIC: Re:RSS feed not showing Images
#3069
CW WebworX
Junior Boarder
Posts: 29
User Offline
RSS feed not showing Images 4 Years, 1 Month ago Karma: 1  
I am trying to set up the RSS feed with JsitemapPro. All the images show a broken icon where the image should be.

How do I show images with the RSS feed?

I then send it to google feedburner.

Thanks.

See sample screenshot attached.
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#3070
John Dagelmore
Admin
Posts: 3518
User Offline
Re:RSS feed not showing Images 4 Years, 1 Month ago Karma: 74  
Hi,

it looks that the problem is due to the link used for images being relative instead of absolute.
If the link for images is relative and doesn't include the full domain URL pointing to your site, images won't work when included in an external document such a feed.
Check if that's the case and correct the link for images including the full address.

Cheers,
John
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#3071
CW WebworX
Junior Boarder
Posts: 29
User Offline
Re:RSS feed not showing Images 4 Years, 1 Month ago Karma: 1  
Hi John,

Thanks. How do I check and change that? RSS images do show up if I use the joomla syndication link instead of Jsitemap Pro's rss link. .

Cheers!

John Dagelmore wrote:
QUOTE:
Hi,

it looks that the problem is due to the link used for images being relative instead of absolute.
If the link for images is relative and doesn't include the full domain URL pointing to your site, images won't work when included in an external document such a feed.
Check if that's the case and correct the link for images including the full address.

Cheers,
John
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#3072
John Dagelmore
Admin
Posts: 3518
User Offline
Re:RSS feed not showing Images 4 Years, 1 Month ago Karma: 74  
Yes it looks that that's the problem, instead of changing links to absolute, i will send you an updated package to do this automatically.

Cheers,
John
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#3073
CW WebworX
Junior Boarder
Posts: 29
User Offline
Re:RSS feed not showing Images 4 Years, 1 Month ago Karma: 1  
Hi John,

Thanks. Email was sent.

Cheers!

John Dagelmore wrote:
QUOTE:
Yes it looks that that's the problem, instead of changing links to absolute i will send you an updated package to do this automatically.

Cheers,
John
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#3074
CW WebworX
Junior Boarder
Posts: 29
User Offline
Re:RSS feed not showing Images 4 Years, 1 Month ago Karma: 1  
Hi John, Got your email. New version works perfect!! Thank you!

Cheers!

CW WebworX wrote:
[quote]Hi John,

Thanks. Email was sent.

Cheers!
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top